De Parkwachter

utrecht 2022 bm utiliteit

In opdracht van VORM Ontwikkeling heeft BM Utiliteit dit luxueuze appartementencomplex aan de Madridstraat in Utrecht gerealiseerd.

Parkwachter is een appartementencomplex met 43 luxe koopappartementen, verdeeld over zes woonlagen. Ook zijn er 47 inpandige parkeerplaatsen gerealiseerd in de stallingsgarage. De woonoppervlakten variëren van ca. 100 m² tot en met 180 m².

De 7 stuks appartementen op de begane grond hebben een eigen entree aan de Madridstraat. Deze woningen hebben een zeer hoog plafond, ca. 5.90m, waardoor er een extra woonlaag (entresol) met een vide is gerealiseerd. Deze appartementen een terras over de volledige breedte van het appartement. De tussenliggende appartementen hebben een balkon op het zuiden met een prachtig uitzicht over het park.

Op de 5e verdieping zijn twee penthouses met één woonlaag en twee penthouses met twee woonlagen gesitueerd. Deze penthouses hebben een buitenruimte over de volledige breedte van het appartement.

De Parkwachter is een erg duurzaam gebouw met een EPC van -0,2. Dit gebeurt door onder meer door het toepassen van gesloten bronnen voor warmte- en koude opslag in de grond, triple glas, douche WTW en zonnepanelen.

DEEL DIT PROJECT

Projecten wonen

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!