Vastgoed van vandaag borgen voor morgen. Dat is waar we het voor doen.

Planmatig onderhoud. De realisatie van grote of kleine verbouwingen. Ingrijpende renovaties of dagelijks onderhoud. Voor welke onderhoudsopgave u ook staat, u staat er niet alleen voor. Bij BM van Houwelingen staan we altijd voor u klaar. We bouwen namelijk niet alleen, we onderhouden ook. Zodat vastgoed van vandaag ook morgen geborgd is. Hiervoor pakken onze timmerlieden, metselaars en tegelzetters elk project vakkundig aan. Onze mensen zijn niet alleen betrokken bij de uitvoering zelf. We hebben ook oog én oor voor het comfort van onze klanten. Dus zorgen we dat eventuele overlast voor de bewoners van de woningen en de gebruikers van de gebouwen tot een minimum wordt beperkt. Ook dat is goed voor elkaar.

Meer weten? Neem contact met ons op

Vaste onderhoud partner voor corporaties

We hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom zijn we er trots op, dat we voor een tiental corporaties al jarenlang renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Van dagelijks onderhoud en mutatiewoningen tot en met zeer ingrijpende cascorenovaties. Ons geheim?

Lees verder

Dat is dat goede communicatie met de huurders, ‘de klant van onze klant’ dus, bij alle werkzaamheden voor ons centraal staat. Het is immers hun leefomgeving, die we in goede conditie houden.

Lees minder

De zekerheid van kwaliteit

Wat we onderhouden, maken we toekomstbestendig. Op allerlei fronten. Dat gaat over veiligheid, duurzaamheid en comfort. Het gaat ook over bruikbaarheid, uitstraling en gezondheid. Het gaat over onze leefomgeving. Daarin spelen veel aspecten mee.

Lees verder

Met de juiste inzet en vakmanschap kan onderhoud een enorme impuls aan die leefomgeving geven. En om dat voor u én uw klant naar volle tevredenheid te doen, houden we de lijnen kort, de planning strak en regelen we alles voor u. Dat is de zekerheid van kwaliteit.

Lees minder

Projecten onderhoud

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Meer weten over onderhoud met BM van Houwelingen?Neem contact op met één van onze specialisten.