Samen bouwen aan toekomstige leefomgevingen. Dat is wat we doen.

Binnenstedelijke vernieuwing stimuleren. Herstructureringsprojecten realiseren. Zorgfuncties in bouwprojecten integreren. Wat de ontwikkelopgave ook is die u voor ogen heeft, we zijn erbij als de eerste ideeën worden bedacht. En we zijn erbij tot aan de sleuteloverdracht. Met reden. Bij BM van Houwelingen ontwikkelen we toekomstige leefomgevingen samen. En we zijn pas tevreden als het uiteindelijke resultaat, zowel qua stedenbouw als architectuur, beantwoordt aan alle wensen en eisen én past in het karakter van de omgeving. Zo doen we dat.

Meer weten? Neem contact met ons op

Samen goed voor elkaar

Kennis versterken. In ontwikkeling, marktvisie, risicospreiding en financiering. Dat is wat we voortdurend doen. Maar wel samen. Met woningbouwcorporaties, gemeente en andere marktpartijen. Zodat we altijd de meest optimale afstemming mogelijk maken.

Lees verder

Tussen de gekozen vorm en inhoud van de bouw en de wensen van de gebruiker. Want daar is het ons uiteindelijk om te doen: het eindresultaat functioneel maken voor de eindgebruiker in een prettige woonomgeving.

Lees minder

Meedenken vanaf de start

Waar je woont is waar je leeft. Daarom voorzien de omgevingen die wij ontwikkelen vaak in meerdere functies. Denk aan gevarieerde woningbouw en differentiatie binnen een wijk, aan scholen, winkels en voorzieningen in levensonderhoud, of zorgfaciliteiten die inspelen op een specifieke zorgbehoefte.

Lees verder

Om al deze functies goed op elkaar en de behoefte van de toekomstige bewoners af te stemmen, kunnen we projecten combineren. Ook denken we mee vanaf de start. Zo zorgen we ervoor dat de uitvoering de ontwerpfase logisch opvolgt.

Lees minder

De kracht van klantgericht ontwikkelen

Aandacht voor de klant. Dat staat bij ons centraal. Bij alles wat we doen. Niet alleen voor, maar ook tijdens en zelfs na de bouw. Om dit mogelijk te maken hebben we een aparte afdeling voor kopersbegeleiding ingericht. Daar krijgen klanten één aanspreekpunt voor het gehele traject. Logisch. Wat we ontwikkelen is een totaalproduct.

Lees verder

Voor kopers is het vaak het eerste huis die zij kopen, waarin op veel momenten allerlei grote beslissingen moeten worden genomen. Wij begeleiden hen daarbij. En natuurlijk hebben we alle kennis over bouwen in huis. Dus dat delen we graag. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de kracht is van klantgericht ontwikkelen: niet alleen streven naar een goed eindresultaat, maar ook zorgen voor een uitstekende dienstverlening.

Lees minder

Kopers kunnen het weten. Hoe wij ons werk doen én hoe zij onze dienstverlening ervaren. Daarom laten we hen graag aan het woord.
Dat doen we door onze klanttevredenheid doorlopend te meten en de score te delen via www.bouwnu.nl.

Projecten ontwikkeling

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Meer weten over samen ontwikkelen met BM van Houwelingen?Neem contact op met één van onze specialisten.