Met zorg gemaakt

giessenburg 2022 bm ontwikkeling bm utiliteit

In Giessenburg hebben we in samenwerking met Kleurrijk Wonen, Syndion, en De Lange Wei 36 zorgappartementen gerealiseerd in het nieuwbouwcomplex De Groene Wei.

In het complex is 24 uur per dag zorg aanwezig voor de bewoners van de appartementen. Syndion heeft op de 2e verdieping 12 appartementen en De Lange Wei heeft de overige 24 appartementen waarvan 1 studio voor respijtzorg is bestemd.

Op de begane grond zijn een centrale ontmoetingsruimte, dagbestedingsruimte, gezamenlijke woonkamer, fietsenberging en gezamenlijke beleeftuin aanwezig en heeft De Lange Wei een gesloten afdeling met 8 appartementen voor bewoners met dementie ingericht.
De 1e verdieping is voorzien van 12 appartementen, een gezamenlijke huiskamer waar samen de warme maaltijd wordt gekookt én is er een groot terras. Op de 2e verdieping zijn 16 appartementen, een gezamenlijke huiskamer en is er ook een terras.

Alle appartementen zijn voor de verwarming voorzien van een warmtepomp met voor het warme tapwater een boiler en voor het opwekken van energie zijn er een aantal pv-panelen op het dak geplaatst. De appartementen van De Lange Wei zijn voorzien van een domoticasysteem.

Na een voorbereiding van ca. 15 jaar is de bouw in het voorjaar van 2021 gestart, is het gebouw op 30 september 2022 opgeleverd en heeft op 16 november, met de bewoners, de feestelijke opening plaatsgevonden.

DEEL DIT PROJECT

Projecten utiliteit

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!