Royaal en duurzaam wonen

giessenburg 2022 bm ontwikkeling bm utiliteit

Binnen De Groene Wei zijn 12 levensloopbestendige en 4 vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze fraaie nieuwe woonwijk in Giessenburg biedt voor ieder wat wils met een duurzaam woonprogramma en een fraai uitzicht op het landschap.

Deze nieuwe wijk, waar ook een woonzorgcomplex met 36 zorgeenheden onderdeel van uitmaakt, is gunstig gelegen ten opzichte van de voorzieningen in het dorp. De Groene Wei dankt zijn naam niet alleen aan de omgeving, maar ook aan het duurzame karakter. De woningen zijn gasloos gerealiseerd en voorzien van zonnepanelen.

De 12 levensloopbestendige woningen zijn zo ontworpen en gerealiseerd dat het comfortabel en zorgeloos wonen is, ook als je ouder wordt. Het gehele woonprogramma bevind zich op de begane grond, en de verdieping is voorzien van een een ruime extra kamer.

De vrijstaande woningen bieden een zee aan ruimte en zijn van alle gemakken voorzien.
Met eigen parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning en een prachtig, weids uitzicht aan de achterzijde is het hier goed wonen.

DEEL DIT PROJECT

Projecten wonen

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!