De meest milieuvriendelijke woonbuurt van Heerjansdam

heerjansdam 2021 bm ontwikkeling bm wonen

In heerjansdam is een gloednieuwe woonbuurt met drie verschillende woningtypes gebouwd. Het project bestaat uit 23 woningen bestaande uit patiowoningen, waterwoningen en laanwoningen.

Samen vormen ze een architectonisch geheel; een familie. Ze bestaan allemaal uit dezelfde, warme kleur steen, maar hebben per type eigen accenten.

De voortuinen van de waterwoningen en laanwoningen hebben een haag als overgang naar het trottoir. Bij de patiowoningen wordt deze overgang gevormd door een lage tuinmuur. Als u door de nieuwe woonbuurt loopt, voelt het alsof u in een tuindorp van welleer bent; een sfeervolle wijk met volop ruimte en een landelijk karakter.

De woningen hebben nog iets belangrijks met elkaar gemeen: duurzaamheid. Zo worden alle woningen gasloos, krijgen ze zonnepanelen op het dak en krijgen een slim verwarmingsen ventilatiesysteem. De Groene Harmonie wordt de meest milieuvriendelijke woonbuurt van Heerjansdam.

DEEL DIT PROJECT

Projecten wonen

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!