Volledig onderhoud seniorenwoningen

strijen 2020 bm onderhoud

In opdracht van HW Wonen hebben wij groot onderhoud uitgevoerd aan 104 seniorenwoningen in Strijen. Het gaat om 4 blokken galerijwoningen met eigen entree en lift.

De woning worden veelal bewoond door mensen met hogere leeftijd. Het volledige onderhoud is uitgevoerd zonder de bewoners uit te huizen. Hierom is extra aandacht nodig geweest voor de juiste informatievoorziening, rustwoningen, veiligheidsvoorzieningen en toegankelijkheid.

Aan de buitenzijde van de woningen zijn de gevels voorzien van een isolatiesysteem met steenstrips in combinatie met stucwerk. De voordeuren, terras- en balkondeuren en het glas zijn vervangen. Het dak is aan de buitenzijde voorzien van nieuwe geïsoleerde dakplaten, voorzien van keramische dakpannen en nieuwe dakvensters. De betonnen galerijvloeren van de woningen zijn hersteld, extra bewapend en zijn voorzien van een nieuwe gietvloer met coating. De balkons zijn volledig vervangen en net als de galerij voorzien van nieuwe hekwerken. De kruipruimtes zijn voorzien van EPS-parels.

In de woningen zijn de keuken, badkamer en toiletrenovaties uitgevoerd. Alle woningen zijn voorzien van nieuwe radiatoren en een nieuw ventilatiesysteem. In de algemene ruimtes zijn nieuwe liften geplaatst. De entrees zijn uitgebouwd en toegankelijker gemaakt.

DEEL DIT PROJECT

Projecten onderhoud

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!