Een knipoog naar de jaren ’30

werkendam  2021 bm ontwikkeling bm wonen

Het nieuwbouwproject Hof Albrecht ligt op een prominente plek in Werkendam. Aan de ene zijde van het project worden de vier twee-onder-een-kapwoningen en aansluitend dertig appartementen, verdeeld over twee gebouwen, gerealiseerd.

Het appartementencomplex is gebouwd in een L-vorm: de korte kant van de ‘L’ herbergt elf appartementen, in de lange kant van de L-vorm telt u negentien appartementen. Er is een halfverdiepte parkeergelegenheid, met daarboven een opbouw van drie woonlagen. Alle woningen beschikken over een berging en minimaal één parkeerplaats in dit souterrain.

Het complex bestaat uit dertien verschillende woningtypes. Het kleinste appartement heeft een vloeroppervlak van 90m², het grootste appartement 155m². Er is veel variatie in de indelingen, met drie- en vierkamer varianten.

De vier twee-onder-een-kapwoningen liggen direct aan de Snellenweer. De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, met een voortuin van ca. 2,5 m diep. Aan de achterzijde van de woning ligt de keuken, die direct aan de ca. 8 m diepe achtertuin grenst. Aan de zijkant van de woning is direct aan de woning de berging geplaatst, vóór de berging is voldoende ruimte om twee auto’s op eigen terrein te parkeren. De drie slaapkamers en de badkamer liggen op de eerste verdieping. Op de derde verdieping een zolder zonder indeling. De stijl van de woningen is een knipoog naar de jaren ’30. Achter de tuin vindt u een groene afscheiding naar het appartementencomplex.

DEEL DIT PROJECT

Projecten ontwikkeling

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!