Een groene omgeving met veel bomen en laanstructuren

sleeuwijk  2021 bm ontwikkeling bm wonen

Royaal wonen op een centrale locatie in Sleeuwijk? Dat kan in project Lommerijk Wonen! Op de locatie van de voormalige Burgemeester Verschoolschool worden er 18 woningen gerealiseerd, waarvan 2 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-één-kapwoningen.

Uiteraard zijn de woningen gasloos en energieneutraal, voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woningen voldoen dus aan alle huidige eisen en bieden veel comfort.

Het project dankt haar naam aan de groene omgeving met vele bomen en laanstructuren. Ook kenmerken alle woningen zich door zowel de royale woonoppervlakte als de royale perceeloppervlakte. Het plan bestaat uit 2-onder-1-kap woningen en vrijstaande woningen. De 2-onder-1-kap woningen zijn er in 2 types, elk met een linker en rechter variant.

Woningtype Munnikenland heeft een brede oprit, daar waar type Jan van Arkel een diepe oprit heeft. De linker- en rechtervariant kennen verschillen in gevelkozijnen. En de rechtervariant van het type Jan van Arkel beschikt over een erker ter plaatse van de keuken. De vrijstaande woningen kenmerken zich door het extra leefoppervlak op alle woonlagen van de woning.

DEEL DIT PROJECT

Projecten ontwikkeling

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!