Renovatie Pnielschool

rotterdam 2021 bm onderhoud

Een gezonde en stimulerende leeromgeving stond centraal in de renovatie van de Pnielschool (nu de Schakel) in Rotterdam.

Dit project, gestart in oktober 2020, combineerde de uitdaging om de authentieke details van het schoolgebouw te behouden met de noodzaak voor moderne faciliteiten. We hebben de binnenruimtes uitgebreid door een nieuwe uitbouw en doorbraken te creëren, wat leidde tot meer daglicht en een grotere openheid die essentieel is voor een positieve leeromgeving.

Alle installaties zijn geüpdatet naar de nieuwste normen, wat resulteert in een energie-efficiënt en functioneel gebouw. Ook zijn de natte groepen volledig gerenoveerd en uitgebreid, het dak is vervangen, nieuwe dakkapellen zijn toegevoegd en alle gevelkozijnen zijn vernieuwd. Na deze ingreep is het historische karakter van het gebouw behouden en zijn de faciliteiten verbeterd.

DEEL DIT PROJECT

Projecten onderhoud

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!