Ideaal wonen, met veel voorzieningen bij de hand

oud-beijerland 2022 bm ontwikkeling bm wonen

De 12 ruime woningen sluiten aan bij het bestaande dijkbeeld. We creëren een gevarieerd gevelbeeld en maken gebruik van verschillende soorten baksteen, precies zoals de woningen in de omgeving. Daardoor past Wonen aan de dijk prachtig in het straatbeeld!

De twaalf woningen worden in twee verschillende breedtes opgeleverd. Verder hebben beidehoekwoningen een bijzondere uitstraling gekregen ten opzichte van de andere tien woningen.

Op de begane grond vind je een ruime woonkamer aan de tuinzijde, die in verbinding staat met de open keuken. De woningen beschikken op de eerste verdieping over drie slaapkamers en een badkamer met toilet. Op de zolder bevindt zich de technische ruimte, met daarin onder andere de warmtepomp en het ventilatiesysteem.

Bij Wonen aan de dijk is het voor kopers mogelijk om met behulp van de BM Woonconfigurator de toekomstige woning samen te stellen. Hierbij kunnen de verschillende groot bouwkundige opties, zoals een uitbouw of openslaande deuren, bekijken waardoor je direct een realistisch beeld krijgt van de woning. Ook kun je nadat je de woning hebt samengesteld er virtueel doorheen lopen!

DEEL DIT PROJECT

Projecten ontwikkeling

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!