Duurzaamheid is de standaard

oud-alblas 2021 bm ontwikkeling bm wonen

Thuis in Alblas is een eigentijds nieuwbouwproject waar duurzaamheid, ruimte, royaal wonen, rust en veiligheid samen komen.

Door de herhuisvesting van het dorpshuis en het vrijkomen van de brandweerpost komt centraal in Oud-Alblas West ruimte vrij voor nieuwe woningen en een groene kindvriendelijke parkstrook.

Op de oude Trefpunt-locatie komen 10 eengezinswoningen opgetrokken in een rijke chaletstijl. Op de oude brandweerpost-locatie komt een nieuw woonblokje aan het water met een weids uitzicht over de polder. Hier komt een viertal levensloopbestendige woningen, waarin op de begane grond een ruime slaapkamer en badkamer zijn meegenomen.

Stuk voor stuk royale woningen. Duurzaamheid is standaard en alle woningen worden uitgevoerd met een warmtepomp en een flink aantal zonnepanelen.

De chaletstijl stijl kenmerkt zich door een rijke beeldtaal met siermetselwerk, dak-overstekken en nok-ornamenten. Onder de éénsgezinswoningen woningen bevinden zich rijwoningen, hoekwoningen en woningen met een gedraaide kap en charmante erker. Ook bij het viertal levensloopbestendige woningen is gekozen voor een architectuurstijl rijk aan detail met overstekken en siermetselwerk. Een van de middelste woningen krijgt een karakteristieke topgevel en de twee buitenste woningen krijgen een fraaie erker.

DEEL DIT PROJECT

Projecten wonen

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!