Nieuwe herinneringen, op een vertrouwde plek

hardinxveld-giessendam 2023 bm ontwikkeling

Het centrum van Hardinxveld-Giessendam wordt met 'De Nieuwe Dam' nog iets mooier!

Op donderdag 9 maart 2023 hebben wethouder Trudy Baggerman (gemeente Hardinxveld-Giessendam) en algemeen directeur Lotte van Houwelingen (BM van Houwelingen) hiervoor een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Aan de Buitendams, op de plaats waar vroeger de Gereformeerde Kerk en schoenenwinkel Sluimer stonden, worden straks 50 koopappartementen gebouwd. “Met het bouwen van deze woningen werken we de doorstroming in de hand. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor inwoners met een grotere woonbehoefte, zoals mensen met kinderen,” aldus wethouder Trudy Baggerman.

“De Nieuwe Dam is en blijft een plek waar ontmoeting altijd centraal staat en waar nieuwe bewoners fijne nieuwe herinneringen kunnen maken met elkaar. Met een thuis voor nu en de toekomstige generaties.”, aldus van Lotte van Houwelingen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u in het verleden interesse getoond voor het project dan kunt u dit kenbaar maken op de website www.denieuwedam.nu!

DEEL DIT PROJECT

Projecten ontwikkeling

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!