Een prachtig en gevarieerd ontwerp

alphen aan den rijn  2021 bm wonen

Aan het Speenkruid en Pijlkruid zijn 13 vrijstaande en geschakeld villa's en 3 semi-bungalows gerealiseerd. Aan de Pijlkruid en Lisdodde zijn in totaal 40 appartementen en 20 waterwoningen gerealiseerd. Het woonprogramma bestaat uit verschillende vormen en steenkleuren.

Het prachtige en gevarieerde ontwerp, de ruimte binnenshuis binnen het gehele project en de riante kavelgroote bij de villa's en bungalows zijn op deze plek gecombineerd met toekomstvaste duurzaamheid.

Er is een grote verscheidenheid in de uitvoering van de villa’s. Zowel de bouwhoogte (twee of drie bouwlagen), het woonoppervlak als de positie van de raampartijen is verschillend. Alle woningen hebben parkeergelegenheid op eigen erf.

De 40 appartementen zijn verdeeld over 2 woongebouwen. De gebouwen hebben een trapsgewijze vorm, waarbij de appartementen variëren in grootte. De terrasappartementen op de onderste bouwlaag hebben eigen souterrain verdieping. Het woongebouw is eveneens voorzien van een parkeerkelder.

De 20 waterwoningen voorzien in een royale woonruimte, verdeeld over meerdere verdiepingen. Met daarbij eigen parkeervoorziening in de kelder onder het gebouw voorzien deze woningen in alle gemakken.

DEEL DIT PROJECT

Projecten wonen

Vragen? Ons team staat je graag te woord

Vragen? Ons team staat je graag te woord

We richten ons op ontwikkeling in bouw en onderhoud van woningen, scholen en zorg. We zijn een familiebedrijf met de intentie tot een lange en duurzame samenwerking.We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vakmensen!