Goed in bouwen? Doe het dan bij BM!

Werken bij BM van Houwelingen is meer dan alleen samen bouwen aan goede gebouwen. In ons groen-witte DNA zie je vakmanschap, flexibiliteit en ontwikkeling terug. Samenwerken is nog zo’n kenmerk van een échte BM’er. Samen met je collega’s telkens opnieuw de volgende stap zetten om het maximale resultaat te behalen. Op persoonlijk vlak krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en beter te worden in je werk. Alles staat bij ons in het teken van het waarmaken van je eigen bouwambities en die van onze klanten. Ben jij de deze planvoorbereider die zichzelf wil inzetten voor ons mooie bedrijf?

 

Wie ben je?

Jij bent als planvoorbereider een belangrijke spil in het hele voorbereidingsproces van een bouwkundig project. Wij noemen dit ook wel de projectleider van het voortraject. Je zorgt voor de aansturing en communicatie tussen de opdrachtgever, architect, constructeur, projectleider, calculatie en werkvoorbereiding. Je snapt dat hierbij jouw tact, besluitvaardigheid en goede communicatievaardigheden nodig zijn. Je schakelt gemakkelijk met diverse partijen en bent een kei in plannen en organiseren.

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, vanaf het voorlopig ontwerp tot en met het gereed maken van de verkoopstukken. Het aanvragen, beoordelen en goedkeuren van offertes is iets waar je goed in bent. Je werkt als planvoorbereider nauw samen met de projectontwikkelaar, projectleider en calculator. Tussendoor houd je de directie op de hoogte van de voortgang en betrek je ze bij relevante beslissingsmomenten.

 

Wat bied je ons?

Bij BM vinden we het net zo belangrijk als jij dat je jezelf verder ontwikkelt. We zijn graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op ons vakgebied. Het is belangrijk dat je problemen op tijd signaleert en bij kunt sturen. Hiervoor is voldoende ervaring nodig, een hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of iets soortgelijks. Een echte planvoorbereider dus! We komen ook graag met jou in contact als je als senior werkvoorbereider een volgende stap in je carrière wilt zetten.

 

Wat krijg je van ons?

Een afwisselende baan bij één van de leukste bouwbedrijven in de regio. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Je krijgt namelijk leuke, gezellige en hardwerkende collega’s. Daarnaast vinden wij een marktconform salaris (CAO Bouw & Infra), auto van de zaak, een mooie pensioenregeling en mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen ook erg belangrijk.

 

Zin in een nieuwe uitdaging?

Enthousiast geworden en heb je vragen? Neem even contact op met Annelies van Campen. Zij is te bereiken op 06-13114172. We vinden het leuk als je wilt solliciteren. Een korte motivatie en je CV kun je mailen aan a.vancampen@bmvanhouwelingen.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.